מאמרים נוספים
Please reload

חטיף קוקוס שוקולד

מצרכים:

1. חמש כפות חמאת קוקוס

2. שלוש כפות שמן קוקוס

3. רבע חבילה של חמאה איכותית 25 גרם לערך

4. כפית וניל טהור

5. פתיתי קוקוס

 

לציפוי:

אני השתמשתי במריר 92% קקאו - אתם יכולים להשתמש בכל שוקולד שאתם אוהבים. מבחינת שוקולד מומלץ עדיף 85% קקאו ומעלה.

 

2 כפות שמן קוקוס

 

אז ככה:
ממיסים בבן מארי (סיר בתוך סיר עם מים חמים) את כל הרכיבים יחד: חמאת קוקוס, שמן קוקוס, חמאה ווניל. לאחר שיש לנו תערובת יחסית אחידה מוסיפים את פתיתי הקוקוס.

 

מעבירים את כל התערובת לתבנית מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות למשהו כמו רבע שעה עשרים דקות. לראות שמתחיל להזהיב...

 

בנתיים ממיסים חבילת שוקולד מריר (או שוקולד אחר שבחרתם) עם כף וחצי שתי כפות שמן קוקוס (יאמי), מי שרוצה להמתיק מוזמן אני אישית אוהבת טעם כזה חזק. ניתן להמתיק עם מייפל, דבש או סילאן.

 

כשהתנור סיים מוציאים את התבנית ומצננים במקרר, שופכים על התבנית את השוקולד המומס ומחזירים למקרר ללילה. ניתן לחתוך לקוביות או פסים כמו שאני עשיתי.

 

בתאבון!

 

רעיונות ושדרוגים:
לזלף טחינה גולמית מעל השוקולד
לזלף מעל מחמאה לוז קשיו 

 

שתפו בפייסבוק
Please reload

Natural Aroma © חנות בוטיק למוצרי קוסמטיקה טבעית

whatsup
  • facebook
  • Instagram
מאמרים וטיפים
Please reload

0