מאמרים נוספים
Please reload

קציפת קקאו לוז מטריפה

ואוו יצא לי הפעם משהו משהו

 

מצרכים:

250 מ"ל שמנת מתוקה 38%
2 כפות קקאו אורגני
אופתיונלי כף מייפל(אני לא השתמשתי)
כפית תמצית וניל אמיתית
2 כפות של חמאת אגוזי לוז 

 

גנאש:

250 מ"ל שמנץ מתוקה 38%

חבילה של שוקולד מריר 85%

כפית תמצית וניל

 

אופן הכנה:

בבן מארי (סיר בסיר) ממסים שמנת ושוקולד עד לקבלת מרקם אחיד.

אופציונלי להוסיף ממתיק ולהעביר לתבנית אני אוהבת בתבניות קאפקייק להכניס למקרר.

בכלי נפרד מקציפים את מיכל השמנת ותוך כדי הקצפה להוסיף את הרכיבים קקאו וניל וחמאת לוז עד לקבלת מרקם רצוי (אני אישית לא אוהבת ממש קצפת לכן מפסיקה את ההקצפה לפני). מוציאים מהמקרר את הגנאש המוכן לשים לב שהוא התקשה ולזלף מעליו את קציפת הקקאו לוז שלנו. לשים במקרר בשביל שההקצפה תתגבש מעט. לאחר חצי שעה ניתן להוציא ו....בתיאבון

 

אופציונלי: להוסיף מעל שברי שוקולד מריר או שברי אגוזי מלך/לוז

ניתן לזלף מעל קצת מחמאת אגוזי לוז או טחינה גולמית

 

יאמי יאמי

 

 

שתפו בפייסבוק
Please reload

Natural Aroma © חנות בוטיק למוצרי קוסמטיקה טבעית

whatsup
  • facebook
  • Instagram
מאמרים וטיפים
Please reload

0