מאמרים נוספים
Please reload

הכל על חמאת קקאו

חמאת קקאו היא חמאה הממוצה מליבות זרעי עץ הגדל באזורים טרופיים בעולם ושמו: Theobroma cacao.​ כדי לקבל את החמאה מחלצים את השומן שבליבת הזרעים על ידי כבישה קרה ואז מתקבלת תערובת בעלת גוון שזוף, צהבהב בהיר.

 

החמאה מתקשה בטמפ' החדר ונמסה בטמפ' של 34-38 מעלות צלסיוס. החמאה מזינה ומעשירה את העור, משפרת את גמישותו ומספקת מקור של חומרים נוגדי חמצון (אנטי אוקסדנטים) המסייעים לעכב כתמי שמש והתבלות העור.​

 

חמאת קקאו היא השמן הצמחי האכיל והטבעי המופק מפולי הקקאו ומשמשת ליצירת שוקולד, אבקת קקאו, תרופות, משחות ותמרוקים. לחמאת קקאו טעם וריח עדינים של שוקולד. חמאת קקאו היא אחת השמנים היציבים ביותר. היא מכילה נוגדי חמצון שמונעים הרס של השומן ומעניקים לו חיי מדף של שנתיים עד שלוש. נוח להשתמש בו למוצרי מזון. השמן מומלץ ביותר להכנת סוגי קרם ותחליבים לגוף. המרקם החלק, הריח העדין, השוקולדי, המתוק והתכונה המרגיעה של חמאת הקקאו הופכים אותה למרכיב נפוץ בסבונים, בקוסמטיקה טבעית ומוצרים לעור.

חמאת קקאו מעניקה לעור לחות ומותירה אותו רך ונעים למגע. ויטמיני A+C מספקים הגנה עוצמתית מפני נזקי חמצון והזדקנות העור. מרכיבי החמאה מסייעים בשיפור גוון העור ובצמצום סימני הגיל. מתאימה ומקלה לעור רגיש ומגורה. היא עוזרת במניעת סימני מתיחה בהריון ולעור רגיש ומגורה מכאן שעוזרת למגוון רחב של מחלות עור.

 

חמאת קקאו מומלצת מאוד לטיפול בשפתיים בקועות, כפות רגליים יבשות, סדוקות ועור יבש במיוחד.​ אני משתמשת בחמאת קקאו כבסיס לכל המוצרים שלי. החמאה טובה לעור אפילו בצורתה המקורית. ניתן לרכוש בחנות שלנו את החמאה בצורתה המקורית או בסינרגיה עם חמאות נוספות.

 

מוזמנים ליצור קשר כאן לקבלת ייעוץ טלפוני ללא עלות >

 

המידע נלקח מהספר: "ריח, רוח ומה שביניהם".מחברת: אתי ברכה, מרצה ומטפלת רב תחומית. ארומתרפיה, עיסוי רפואי, רפלקסולוגיה, דימיון מודרך וNLP.

 

שתפו בפייסבוק
Please reload

Natural Aroma © חנות בוטיק למוצרי קוסמטיקה טבעית

whatsup
  • facebook
  • Instagram
מאמרים וטיפים
Please reload

0